DUO “AL ESTILO ANTIGUO”

CLAVE I GUITARRA
“Olga Kobékina i Sergi Vicente, una combinació molt brillant i poc habitual !!!

Concert:


Des de fa 20 anys formen aquest original duo, sumant les seves experiències individuals com a intèrprets a aquest projecte de música de cambra. El clau i la guitarra són instruments de corda polsada i es compenetren tímbricament formant una combinació molt interessant i poc habitual al panorama musical. Treballen estils molt diversos, des del barroc fins als nostres dies. El seu programa titulat “A l’estil antic”, inclou obres de Soler, Bach, Vivaldi, Giuliani, Schnittke, Ponce, etc.

OLGA KOBÉKINA (clau) https://www.olgakobekina.com Nascuda a Rússia en una família de músics. Es va graduar al Conservatori Mussorgsky dels Urals el 1997. És professora de piano i de repertori i música de cambra al Conservatori Superior del Liceu. Com a Directora Musical i pianista desenvolupa una activa tasca professional per tota la geografia nacional, en diverses produccions del Petit Liceu, projectes pedagògics i també en produccions operístiques del Festival de Peralada i del Gran Teatre del Liceu. La seva trajectòria com a intèrpret inclou concerts a Rússia, Korea, Polònia, Bulgària, França, Xina, Cuba, Itàlia i nombroses ciutats espanyoles, així com enregistraments per a ràdio i televisió. Participa com a solista al cicle de concerts que l’Orquestra de Guitarres de Barcelona realitza al Palau de la Música Catalana totes les temporades. Aquest any ha realitzat un Màster d’interpretació amb el professor Stanislav Pochekin i ha presentat el seu primer CD com a solista (Revêrie), dedicat íntegrament a l’obra pianística del compositor C. Debussy.

SERGI VICENTE (guitarra) https://www.sergivicente.com Més de 30 anys d’experiència professional avalen la seva trajectòria com a intèrpret a tots els àmbits de la música clàssica. La seva formació ha comptat amb prestigiosos mestres com D. Russell, J. Tomàs, J. L. Rodrigo, L. Brouwer, A. Pierri, Pepe Romero, etc. També aprofundeix en estudis de direcció i interpretació en diferents estils i especialitats musicals. Fundador i Director de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona desenvolupa una extensa tasca pedagògica com a Professor del Conservatori Superior de Música del Liceu i impartint habitualment cursos i màster classes. Desenvolupa una intensa activitat concertística, en recitals de guittarra sola i com a solista amb orquestra. A l’àmbit de la música de cambra ha tocat amb reconeguts intèrprets i formacions. La seva discografia inclou sis CD d’una gran acollida comercial. Ha efectuat nombrosos concerts i enregistraments per a ràdio i televisió a tot Espanya i altres països d’Amèrica, Àsia i Europa; actuant a prestigioses ciutats com: Moscou, l’Havana, Bogotà, Santiago de Xile, Bombai, N. Delhi, París, S. Francisco, N. York, Caracas, Lisboa, Viena, Roma, Sophia, Frankfurt, Londres, Pekin, Xangai , etc… Recentment l’Ajuntament de Barcelona li ha concedit una “Menció d’Honor” pel seu treball pedagògic i de difusió cultural de la ciutat.