DUO “La Desvelada”

“Miriam Paretas (Guitarra) i Mónica Muñoz (Soprano): presenten l’espectacle: “Raíz de agua”, un viatge únic a través de la música sefardita, espanyola i llatinoamericana!!!”


ConcertsLa Desvelada proposa el programa de concert “Raíz de agua”, un viatge únic a través de la música sefardita, espanyola i llatinoamericana. Des de una visió clàssica, aquesta formació aposta per compositors que han donat una major dimensió a la música popular. Amb la veu i la guitarra com a duet inseparable des de l’antiguitat fins els nostres dies, obriran un ventall de sentiments que transmetran les arrels de cultures diferents però iguals a la vegada.

La Desvelada neix a Barcelona al 2014. La seva inquietud per la búsqueda d’un ampli repertori per a cant i guitarra, les porta a interpretar obres que abasten des de la música antiga fins a la contemporània, en un llenguatge clàssic i a la vegada únic, aportant una sonoritat atractiva, plena de bellessa, sensualitat i poesía.

La Desvelada esta formada per la soprano Mónica Muñoz i la guitarrista Miriam Paretas. Han actuat en diferents cicles de música com Art de Pas en Vic, Auditori del Conservatori del Liceu, Cicle de Concerts-Vermut a la Torre del Remei a Puigcerdà, Teatrino del Teatre del Liceu, així como per diverses entitats com Nacions Unides a Barcelona, Fundació Josep Caroll al Masnou, entre d’altres.