Dúo Romaria

El duet Romària està format per la mezzosoprano moçambiquesa Mariana Carrilho i el guitarrista andorrà Roland Moles.

“Romaria” significa peregrinació o viatge en portuguès i representa sobretot els diferents estils i orígens del repertori interpretat per la formació. Des del clàssic a la bossa nova ia altres estils més experimentals, el seu programa inclou des de la música de Manuel de Falla, I. Albéniz, Joaquin Rodrigo, entre d’altres, fins i la música brasilera d’influència clàssica i africana composta per diversos compositors com H Vila-lobos o Marlos Nobre.


Concerts

  • Castelló d’Empúries: Oct 10 TICKETS

  • Mariana Carrilho és una mezzosoprano i artista visual moçambiquesa reconeguda per la seva vivacitat a l’escenari, aquesta temporada, és solista convidada a la Missa de la Coronació de W. A. Mozart com a part del VII Festival de Música del Masnou. Ha estat, també, una de les artistes seleccionades per Iberescena per a la residència de cants africans i teatre experimental convocada pel Laboratori d’Arts Performatives de Lisboa.

    Ha realitzat una gira com a solista convidada de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona interpretant L’Amor Brujo i les Cançons Populars Espanyoles de Manuel de Falla al Théâtre de Bastia i altres escenaris de Còrsega. També destaquen els seus recitals “El vent bufa del sud” al Museu Europeu d’Art Modern de Barcelona i “Fascinació” al Monestir de Pedralbes.

    Roland Moles és un jove guitarrista andorrà establert a Barcelona, forma part de la reconeguda Orquestra de Guitarres de Barcelona des del 2021, amb qui va actuar al Palau de la Música Catalana, al festival “Rencontres Musicales de Mediterranée” ia diversos festivals de guitarra i escenaris de Catalunya, com el Festival Internacional de Guitarra de Vallirana o el Teatre La Massa a Vilassar de Dalt. Del seu recorregut camerístic es destaquen les seves actuacions juntament amb el violoncel·lista Jordi Albelda i la Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra.

    El seu percurs guitarrístic agafa forma a l’Institut Musical la Llacuna amb els professors Lluis Casahuga, David Sanz i David Font. Ha conclòs els darrers dos anys del grau professional al Conservatori del Liceu de Barcelona sota la tutela d’Asun Sabater. Durant la seva formació, ha tingut la gran oportunitat de perfeccionar la seva tècnica guitarrística amb mestres de la guitarra com ara Zoran Dukic i David Rusell, Antonio Duro i Carlos González.