DÚO TERRA

El Duo Terra està format per l’Andrea Barato i l’Emma Campàs, dues joves guitarristes catalanes que interpreten música de diferents estils i èpoques com ara obres d’Isaac Albéniz, Joaquín Rodrigo, Astor Piazzolla, Béla Bartók i Paulo Bellinati, entre altres.


ConcertsAndrea Barato del Álamo, nascuda a Cornellà de Llobregat (Barcelona). Va començar a estudiar guitarra clàssica amb el Jordi Gironès Carreras, va continuar la seva formació al Conservatori Josep Maria Ruera de Granollers amb Daniel Rubies Cenoz i actualment estudia al Conservatori Superior del Liceu amb el mestre Guillem Pérez-Quer. Des de 2020 forma part de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona dirigida pel mestre Sergi Vicente i des del 2021 n’és la concertino.

Emma Campàs i Alàs, nascuda a Balaguer (Lleida), va cursar els seus estudis elementals de música a l’escola municipal de música , posteriorment va cursar el grau professional en l’especialitat de guitarra a l’institut escola artístic Oriol Martorell obtenint el premi d’honor en la mateixa especialitat. Actualment estudia el grau superior de música a la Fundació Conservatori Liceu gràcies a una beca atorgada per la Fundació de Música Ferrer-Salat.