Duo “Saxo & Guitar”

“Una combinació extraordinaria”

Silvia Nogales: Guitarra – David Hernando: Saxo


www.silvianogales.com

www.davidhernandovitores.comÉs un duo de músics espanyols amb una prometedora carrera en solitari en els seus respectius instruments. Decideixen emprendre un projecte conjunt després del seu pas pel Festival Internacional de Música de Piantón, on van ser seleccionats com a solistes en 2017. Atrets per la peculiaritat de la formació, exploren diferents combinacions poc comuns de saxòfon i guitarra, com pot ser: saxofon tenor i guitarra, o saxòfon baríton i guitarra.

Porten a terme una tasca d’investigació, “desempolsant” peces per a la formació mai interpretades. Malgrat la seva curta existència com a duo, han cridat l’atenció de diversos compositors, els quals han posat la seva confiança per a l’estrena de les seves obres per part del duo, algunes d’elles dedicades especialment a Nogueres-Hernando.

Alguns de les estrenes a nivell nacional i internacional són d’obres i versions de compositors com: Sánchez Verdú, Mateu Soto, Erik Marchelie o Alan Hovhaness.

Grans festivals s’interessen per aquesta formació, tenint importants cites durant 2018 i 2019 a Festival Internacional Emili Pujol (Lleida), Festival Internacional Miquel Llobet (Barcelona), Festival Internacional de Guitarra de Girona, Museu de Belles Arts de (Àlaba), Festival de Guitarra de la Mediterrània (Catalunya), etc. Pots escoltar el seu primer treball Nuit D’Eté en plataformes com Spotify.