Elena Ortega

“SONIDOS DE ESPAÑA
Un recorregut per la música espanyola dels segles XX i XXI a través de la guitarra”

Concert:


Elena Ortega ha actuat com a solista a diferents ciutats i sales de la geografia espanyola com l’Auditori CentroCentro Cibeles, el Cercle de Belles Arts, el Teatre Infanta Isabel, l’Ateneu de Madrid o el Pavelló de Joventuts Musicals de Sevilla, participant al seu torn a diversos cicles musicals com Soni-dos de l’Alcázar de Sevilla, Cicles Cervantinos de la Fundació Cajasol, Capricis Musicals de Comillas o el Festival Internacional de Guitarra Andrés Segovia de Madrid.

Així mateix, ha actuat a Split (Croàcia) interpretant el Concert d’Aranjuez al costat de l’Orquestra Athanor i ha col·laborat en diversos projectes pedagògics com la Commemoració del 75 Aniversari del Concert d’Aranjuez organitzat per la SGAE i l’Escola Popular de Madrid.

Actualment també forma part de diverses agrupacions de cambra i és concertino de l’Orquestra de Guitarres de Madrid, actuant a diferents centres culturals i teatres de la comunitat.

Elena comença a manifestar un profund interès per la música ja a una edat primerenca. Després d’obtenir la Llicenciatura d’Enginyeria Química a la UPM i el Grau de Guitarra al Reial Conservatori Superior de Música de Madrid amb els mestres Gabriel Estarellas, Iliana Matos i Tomás Campos, el seu afany per perfeccionar-se tant artística com tècnicament el porta a cursar el I Màster d’Interpretació de Guitarra Clàssica de Sevilla dirigit pel mestre Francisco Bernier, amb la participació dels mestres Judicaël Perroy, Zoran Dukic, Pablo Márquez, Paolo Pegoraro i Lorenzo Micheli.