EMMA CAMPÀS

“EMMA CAMPÀS – Guitarra Española – Spanish Guitar!!!”


ConcertsNascuda el 2001 a Balaguer (Lleida), va cursar els estudis elementals de música a l’escola municipal de música de la seva ciutat natal. Després va cursar el grau professional en l’especialitat de guitarra a l’institut escola artístic Oriol Martorell obtenint el premi d’honor a la mateixa especialitat. Becada per la Fundació de Música Ferrer-Salat continua els seus estudis a la Fundació Conservatori Liceu.

Ha obtingut diversos premis com a primer premi dins del concurs “Internationalen Jugendwettbewerb für Gitarre Jüchen” (2021) i també dins del concurs internacional per a joves guitarristes “Sona a Guitarra” (2013) (2016), segon premi dins del XIII concurs instrumental San Anastasis (2013), tercer premi dins del II festival internacional de guitarra Ángel Ángeles (2013). Pel que fa a la música de cambra, ha obtingut un primer premi dins del concurs de música de cambra de Mollerussa (2010) i una menció d’honor al IX concurs “Càmera Barcelona” (2014).

Ha rebut classes de guitarra clàssica i flamenca dels mestres: Leo Brouwer, Ricardo Gallén, Marco Tamayo, Alexander Ramírez, Eduardo Inestal, Javier Coll, Pau Figueres, Jaume Basulto, Eva Sintes, Manuel Babiloni, David Murgadas, Carlos Herraiz, José Antonio Chic , Cecili Rodes, Jacinto Sanchez, David Jiménez, Chicuelo, Manuel Granados, Peret Reyes i del mestre Guillermo Pérez-Quer.