Josep Soto, Guitarra Llatinoamericana

“Un dels millors guitarristes de la seva generació, nominat a un Grammy”


Josep Soto Music: youtube channel

ConcertsGuitarrista i compositor format al costat dels mestres Agustí Francisco Serra, Eulogio Dàvalos i Miguel Angel Cherubito, ha pres part en diferents cursos nacionals i internacionals amb David Russell, José Tomàs, Mª Luisa Anido i Baden Powell.

Ha participat en els principals festivals de Música Clàssica i Jazz com el Festival de Guitarra de Barcelona, Iberian Festival de Nova York, Músicas del Mundo de República Dominicana i Festival de Jazz de Terrassa entre d’altres.

Els seus treballs discogràfics “Parabòlic” -nominat als premis Grammy el 2003- i “Groc” són l’exponent de les seves composicions.

En l’apartat pedagògic ha impartit classes d’instrument i Música de Cambra al C.E.M. de Terrassa, Escola Municipal de Música de Girona, Escola de Música de Blanes i ha ofert cursos i Màster Class a la Universitat d’estiu de la UPC i al Conservatori municipal de Música de Terrassa. En l’actualitat dirigeix juntament amb Núria Cervantes el seu propi centre d’estudis musicals, l’Escola de Música Sis Cordes a LLoret de Mar.

La guitarra de Soto brilla sense ostentacions. És música sense artificis, ideal per escoltar amb atenció i tranquil·litat.