JOIN GUITAR DUET

“JOSEP SOTO & IGNAS SESTAKOVAS
“Jazz, bossa-nova, boleros, tango i latin Jazz!!!”


ConcertsJOIN GUITAR DUET és una formació integrada pels guitarristes Josep Soto & Ignas Sestakovas. Aquest duet és la suma de l’experiència i la llarga trajectòria professional de Josep Soto (guitarrista nominat a un premi Grammy), amb l’energia, la joventut, el virtuosisme i la creativitat d’Ignas Sestakovas.
Junts ofereixen una proposta d’alt nivell musical amb la intenció de transmetre emoció i sentiment al públic, servint-se de la seva cuidada sonoritat, les inspirades melodies de les seves improvisacions i les riques rítmiques i harmonies que surten de les seves guitarres, per gaudir i fer gaudir de la música en estat pur.
Als seus concerts gaudirem d’un programa de temes propis, standards de jazz, bossa nova, boleros, tango i latin Jazz. On es barregen els moments de calidesa i dinamisme a parts iguals amb la voluntat de satisfer el públic amb el seu gust interpretatiu, treballats arranjaments de peces i obres de diversos estils i uns acompanyaments i textures que converteixen els seus concerts en música en estat pur.