KASSIA QUARTET

El quartet Kassia format per la violista Sara Zayani, la violoncelista Min Cho i pels violinistes Eduard Moya i Miguel Cánovas, presenten un concert basat en obres de Mozart, Mendelsson i Turull entre d’altres.


Concerts

  • Sitges: Jul 25 TICKETS
  • Coma-ruga: Jul 26 TICKETS
  • Calafell: Jul 27 TICKETS
  • Llançà: Jul 28 TICKETS
  • El Port de la Selva: Jul 31 TICKETS


  • Un concert pensat per a divulgar i reivindicar obres poc conegudes que s’han escrit per a quartet de corda. Desde quartets desconeguts de Mozart, passant pel compositor i violinista català Xavier Turull, sent el passat any el centenari del seu naixement, i arribant a Geòrgia amb unes miniatures basades en temes folkclòrics escrites per Tsintsadze, que va ser violoncelista del quartet de l’estat de Geòrgia. Tot culminant amb una obra de gran envergadura com el segon quartet de corda de Mendelssohn. Molta varietat estilística amb un repertori que mereix sens dubte posar en valor i que en gaudexi de més reconeixement.

    Donat el talent dels seus integrants, alguns han estat becats per prestigioses institucions com la Fundació Ferrer-Salat i la Fundació Barrié. També han estat premiats a alguns certàmens com el concurs instrumental Sant Anastasi, Joves talents d’Andorra, premis d’interpretació musical de Girona. A més, formen part de grans orquestres juvenils com la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, la Jove Orquestra Gustav Mahler i l’Orquestra jove de la regió de Múrcia. Recentment, han sigut convidats per a formar part del festival Ressonare 2023.