LEGNA TABARES

La cubana Legna Tabares ens porta les millors melodies de la guitarra espanyola.


Concerts

  • Lloret de Mar: Apl 20, Jun 1, Jul 27, Ago 24 TICKETS
  • Castelló d’Empúries: Jun 13 TICKETS
  • Sitges: Ago 1 TICKETS

  • Nascuda a Holguín, Cuba, comença els seus estudis de guitarra amb el mestre Eliezer Travieso, posteriorment va rebre classes del guitarrista Edel Aguiar i del mestre de l’Institut Superior de Arte de Cuba, Esteban Campuzano. Va continuar els seus estudis superiors a la Universidad de las Artes de Cuba, amb el mestre Martín Pedreira, graduant-se amb Título de Oro.

    Al 2022 va obtenir una de les beques de la Fundació Carolina per a realitzar el Màster en Interpretació de Música Clásica i Contemporània al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, ​​​​amb el mestre Guillem Pérez-Quer. També ha participat a les classes magistrals dels mestres Joaquín Clerch, Marco Tamayo, Omar Cyrulnik i Rodrigo Neftali.

    Ha actuat en els principals esdeveniments culturals del seu país d’origen, i ha col·laborat amb el Frente de Afirmación Hispanista de México, el que li ha permès presentar-se en escenaris mexicans en diverses ocasions. A més del seu treball com a solista, ha integrat diferents conjunts de càmera, i actualment forma part de l’Orquestra de Guitarras de Barcelona, ​​​​dirigida per Sergi Vicente.