Marc Segura – HOMENATGE A PACO DE LUCÍA

“Homenatge a Paco de Lucía, el millor guitarrista de tots els temps”

Concerts

 • Coma-ruga:  Ago 17 TICKETS
 • Calafell:  Ago 18 TICKETS


 • Nascut a Barcelona és graduat Professional i Superior de Guitarra Flamenca pel Conservatori Superior de Música del Liceu amb el mestre Manuel Granados.

  Durant la seva infància va despuntar com a percussionista i va començar aviat la seva activitat professional acompanyant grups de flamenc i rumba amb el calaix flamenc i bongos. Més endavant actuant com a guitarrista i percussionista flamenc en diversos grups de jazz i flamenc.

  Actualment i dedicat exclusivament a la guitarra flamenca ha realitzat concerts d’àmbit nacional amb grups com Naranjo, Ismael Gonzalez, Cançons de Ningú, Amparo Rosselló, Quartet Al-hamra i el trio de jazz-flamenc que porta el seu nom Marc Segura Trio.

  Com a solista concertista ha realitzat actuacions tant a nivell nacional com a tot Europa, amb un repertori que inclou obres pròpies de caire flamenc i obres de Paco de Lucía.
  Entre altres, destaquen els seus concerts a la Casa Luthier, Certamen LLobet, Apol·lo, Salamandra, Harlem Jazz Club, Sala Fiveller, Auditori Palau Falguera, Congrés Modernista de Barcelona, ​​Congrés WOPA i Congrés Mèdics Sense Fronteres

  Compagina la seva activitat professional guitarrística amb la docent.