ORQUESTRA SIMFòNICA St.CUGAT

La secció de corda de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, amb el seu director Josep Ferré, i la guitarra elèctrica solista d’Oriol Saltor, s’ajunten en un concert insòlit, una combinació innovadora, una oportunitat irrepetible d’escoltar un instrument “elèctric” com a solista acompanyat d’una orquestra.
Interpretaran música de les pel·lícules més famoses, dels compositors Jonh Williams o Ennio Morricone entre d’altres, a mes de la Suite Saltofler arrenjada especialment per David Bozzo. Un concert memorable!!

www.simfonica.cat

ConcertPer primer cop al pais, la secció de corda de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat ofereix un concert de músiques de pel·lícules amb la guitarra elèctrica com a instrument solista.

El gran compositor John Williams serà un dels protagonistes d’aquest concert, on s’interpretaran fragments de “Shindler’s list”, “Superman”, “Harry Potter”, “Raiders March” o d’“Indiana Jones”, entre d’altres. A més de peces com “La Misión” i “Cinema Paradiso”, d’Ennio Morricone (1928-2020), i peces d’altres compositors.

El concert té un altre important al·licient: interpretar la “Suite Saltofler”, de Jaume i Oriol Saltor, amb arranjaments i orquestració fets expressament per a aquest concert per David Bozzo. Aquesta suite serà interpretada per Oriol Saltor (guitarra solista) i la secció de corda de l’Orquestra.