QuarteTomás

Extraordinari quartet de guitarres format per Francisco Albert Ricote, Marco Smaili, Miguel García Ferrer i Pepe Payá.

El seu programa inclou música clàssica i popular de compositors com Luigi Boccherini, Fernando Sor, Jorge Cardoso, Freddy Mercury, entre d’altres.


ConcertsEl quartet es va fundar amb quatre alumnes del mestre José Tomás, tres dels membres actuals, juntament amb Miguel Ángel Rodríguez Mendes. Des del 2023, s’hi incorpora Miguel García Ferrer. Quarte Tomás va tenir el seu debut oficial el 7 de juny de 2019 a Madrid (Guitarres de Luthier), a la presentació oficial de la 22 edició del Festival Internacional de Guitarra José Tomàs Villa de Petrer. Aquell mateix any, van participar en el concert homenatge a Jorge Cardoso (Argentina), que es va celebrar al Teatre Cervantes de Petrer, amb la seva obra “Poker de Ases”, rebent les felicitacions del mateix compositor.

Han actuat en destacats festivals internacionals com el 23è Festival Internacional de Guitarra José Tomàs Villa de Petrer, IV MDM Fest de Montanejos (Castelló), 22è Festival Internacional de Guitarra Ciutat d’Elx, XII Jornades Internacionals de Guitarra d’Elda, II Festival Internacional de Guitarra Estanislau Marc de la Vall d’Uixó, VIII Festival Internacional de Guitarra de Lagoa (Portugal), XXIII Festival Internacional de Guitarra Ciutat d’Albacete, XVIII Festival Internacional de Guitarra, Ciutat de Xixona o al cicle de concerts d’Amics de la Guitarra de València, entre d’altres. La nova gira de concerts els portarà properament a diferents festivals d’Espanya, França, Estònia, Portugal i la Xina. Knobloch Strings és col·laborador habitual de Quarte Tomás.

“Sensibilitat i talent de grans mestres. Bravo QuarteTomás!!” Guitarres de Luthier ”

Va ser un concert preciós ple de matisos, un gran plaer escoltar-los” José Luis Merlín ”

…, no tinc res més, com sempre, que agrair-los de tot cor per tocar aquesta obra (Pòquer d’asos)…” Jorge Cardoso