“SALTORS” Guitar Duo

“Espectacular, un concert per disfrutar!!!”


www.saltors.com

ConcertsEls germans Saltor són dos prestigiosos guitarristes catalans amb una llarga trajectòria com a intèrprets i productors. Duen més de 30 anys tocant la guitarra i més de dues dècades com a docents.

Membres fundadors del grup La Porta dels Somnis amb 6 treballs publicats i més de 20.000 còpies venudes; han participat en gravacions de discos tan importants com el Disc de la Marató de TV3 (500.000 unitats venudes de les tres edicions), han produït una vintena de cd’s de diferents artistes.

Porten un bagatge com a músics de directe de més de 1.000 actuacions: algunes d’elles en indrets emblemàtics com El Palau de la Música, Palau d’Esports, Plaça de Catalunya o Arc del Triomf a Barcelona, Museo Nacional de Arte de Madrid, Parc de la Devesa de Girona, Teatro Kursaal de Donosti,…

Després de publicar dos treballs de SALTORS en format elèctric on la veu cantant és la guitarra, s’endinsen, ara, en el món acústic; amb una proposta íntima, únicament amb les dues guitarres.

És en aquest format on més es pot gaudir de la qualitat interpretativa de l’Oriol i el Jaume i on ens demostren tota la paleta de sonoritats i d’estils; blues, country, rock, pop, flamenc… que dominen amb la delicadesa i elegància d’uns grans músics.

Aquest espectacle acústic fascina als amants de la guitarra per la seva qualitat i sensibilitat, en una actuació amena que captiva a tothom per la senzillesa i bon gust de les pròpies composicions i l’encertada elecció d’algunes versions de clàssics d’artistes com Eric Clapton, Beatles o Eagles entre d’altres…

L’any 2016 són seleccionats per actuar al prestigiós festival internacional de música al carrer Musiquem Lleida entre més de 100 propostes d’arreu de gran qualitat. Al finalitzar totes les actuacions reben la Menció especial com a millor concert de tot el festival.

Ja està a la venda el nou treball acústic FINGERTIPS, on els Saltors cerquen també noves sonoritats que provenen del ragtime i del jazz “manouche” on trobem influències de guitarristes com Merle Travis, Chet Atkins o Django Reinhardt.