SCEVOLA ENSEMBLE

Scevola Ensemble està format per Gian Carlo Scevola a la guitarra, Carla González al contrabaix i Arnau Julià a la batería y percussions!!! Presenten l’espectacle GEOGRAFIAS, un gran concert ple de contrastos, de ritmes folclòrics i urbans que inviten a deleitarse, des d’un Baiao del Brasil a una bella i melancòlica Milonga campera d’Argentina.

Concerts 2021:


GEOGRAFIES neix de les inquietuds del guitarrista Gian Carlo Scevola, en el seu desig de revisitar un repertori clàssic per a guitarra sola escrit per compositors majoritàriament llatinoamericans, i es pregunta quina és la referència d’aquests compositors, i en definitiva, d’on va sortir aquesta música .


Com a resultat, Scevola Ensemble ens ofereix un viatge sonor, en el qual es poden reconèixer les peces. Però el trio ha volgut fer un pas més enllà, deixant espai a la imaginació i a l’escolta. La formació intenta reproduir què era el que aquells compositors escoltaven el temps de compondre aquestes músiques. Les adapta intentant no oblidar el seu fort arrelament a aires folclòrics i populars; retornar-les al que podria ser el seu origen.

GEOGRAFIES parteix amb la guitarra, afegeix el contrabaix, la bateria i la percussió per omplir de ritme i creativitat cada peça. En aquest sentit, l’aportació de cada intèrpret és essencial en la conformació d’aquest trio; es complementen i retroalimenten en la interacció i en la creació in situ.


El públic podrà gaudir d’un gran concert ple de contrastos, de ritmes folclòrics i urbans que el convidaran a ballar i a gaudir d’un Baiao de Brasil a una bella i malenconiosa Milonga camperola d’Argentina.