SERGI VICENTE

El Renaixement de la Guitarra, un autèntic Tribut a Francesc Tàrrega amb una guitarra original d’ANTONIO TORRES de 1862.


ConcertsMés de 30 anys d’experiència professional avalen la seva trajectòria com a intèrpret a tots els àmbits de la música clàssica. La seva formació ha comptat amb prestigiosos mestres com D. Russell, J. Tomàs, J. L. Rodrigo, L. Brouwer, A. Pierri, Pepe Romero, etc. També aprofundeix en estudis de direcció i interpretació en diferents estils i especialitats musicals.

Fundador i Director de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona desenvolupa una extensa tasca pedagògica com a Professor del Conservatori Superior de Música del Liceu i impartint habitualment cursos i màster classes.

Desenvolupa una intensa activitat concertística, en recitals de guittarra sola i com a solista amb orquestra. A l’àmbit de la música de cambra ha tocat amb reconeguts intèrprets i formacions.

La seva discografia inclou sis CD d’una gran acollida comercial. Ha efectuat nombrosos concerts i enregistraments per a ràdio i televisió a tot Espanya i altres països d’Amèrica, Àsia i Europa; actuant a prestigioses ciutats com: Moscou, l’Havana, Bogotà, Santiago de Xile, Bombai, N. Delhi, París, S. Francisco, N. York, Caracas, Lisboa, Viena, Roma, Sophia, Frankfurt, Londres, Pekin, Xangai , etc…

Recentment l’Ajuntament de Barcelona li ha concedit una “Menció d’Honor” pel seu treball pedagògic i de difusió cultural de la ciutat.